Inscriere newsletter
Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare înainte de a folosi acest site!

Informații generale

Document: termenii și condițiile utilizării magazinului online www.garden-center.ro

Magazin online-site: Pagină web www.garden-center.ro care aparține vânzătorului- Eco Garden Center SRL, în care cumpărătorul are acces la informațiile produselor comercializate.

Vânzătorul: Garden-Center este denumirea comercială a ECO GARDEN CENTER SRL, cu sediul social în Județul Cluj, Municipiul Cluj Napoca, Strada Petuniei, nr 7, Bloc 7, Ap 10, având Cod Unic de Înregistrare 36641430, din data de 17.10.2016 și Nr de ordine în Registrul Comerțului J12/3748/17.10.2016.

Utilizatorul: persoana fizică sau juridica aflată în vizită în magazinul online www.garden-center.ro care și-a dat acordul cu privire la termenii și condițiile de utilizare a acestuia, prin finalizarea procedurii de înregistrare.

Clientul: persoana fizică sau juridică înregistrată cu un cont în magazinul online www.garden-center.ro și care plasează o comandă de bunuri.   

Bunuri: produsele comercializate de vânzător în magazinul online și care se vor livra clientului ce a plasat o comandă.

Comandă: documentul electronic prin care clientul îți plasează o comandă de produse în magazinul online al vânzătorului.

Newsletter: modalitatea electronică (e-mail, SMS)de informare a clientului de către vânzător asupra unor campanii, produse, promoții, etc., acest fapt însă nu obligă la nici un angajament vânzătorul.

Perioada de valabilitate a termenilor și condițiilor începe din momentul accesării site-ului www.garden-center.ro și se finalizează în momentul părăsirii acestuia. Acest termen poate înceta oricând la solicitarea clientului sau a vânzătorului Eco Garden Center SRL. Pentru informații suplimentare sau întrebări cu privire la prezentele condiții de utilizare ne puteți contacta folosind adresa de e-mail: office@garden-center.ro.

VÂNZAREA ONLINE

Prin plasarea și înregistrarea unei comenzi de produse în magazinul online, clientul își dă acordul cu privire la forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează politicile de vânzare. Ulterior acesteia, clientul va primi o notificare (confirmarea electronică), aceasta având doar rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii.

Eco Garden Center își rezervă dreptul de a restricționa accesul unui client în vederea plasării unei comenzi și / sau a plății acesteia, în cazul în care comportamentul sau acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel vânzătorul. Clientul se poate adresa în acest caz departamentului de relații cu clienții al Eco Garden Center pentru a primi lămuriri asupra motivelor care au condus la aplicarea măsurilor mai sus menționate.

Comunicarea clientului cu vânzătorul se poate realiza prin intermediul adreselor menționate la secțiunea “Contact” afișată în site.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. (9%-pentru material dendro-floricol sau  19%-pentru accesorii).

Modalitatea de cumpărare este prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături. După ce acestea au fost adăugate, urmează finalizarea și selectarea modalității de plată a acesteia.

Prin finalizarea comenzii, clientul este de acord că toate datele furnizate de acesta, necesare procedurii de vânzare-cumpărare sunt corecte și complete.

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către client în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Eco Garden Center, în cazul plății online;

3. datele furnizate de către client/cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului www.garden-center.ro includ T.V.A. conform legislației in vigoare. (9%-pentru material dendro-floricol, respectiv 19% pentru accesorii).

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite și transmite către client o factură pentru produsele livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru motive de securitate a tranzacțiilor, clientul/ utilizatorul este sfătuit să nu ramână logat pe site si să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile.

Clientul va primi confirmarea comenzii plasate printr-o notificare electronica. Ulterior acesteia, unul dintre operatorii noștri va reveni telefonic pentru stabilirea detaliilor legate de costuri, timpul de livrare al comenzii, precum și condițiile de livrare și plată.

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar specificat pe site.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Vânzătorului îi revine obligația să livreze produsele în sistem de curierat, la adresa specificată de client.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Produsele comandate de dumneavoastră vor fi ușor de identificat prin intermediul etichetei aplicată pe fiecare produs în parte.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (culoare, aspect, elemente de décor, în funcție de sezon, etc).

În funcție de sezon, plantele vor avea un aspect diferit (spre exemplu, iarna arbuștii/arborii foioși  nu prezintă decor, aceștia având doar ramuri sau în luna martie plantele perene să nu prezinte nici un fel de decor, urmând ca în lunile următoare să se dezvolte conform standardului). În acest sens, avem rugămintea să verificați foarte atent detaliile produsului comandat.

Fiecare colet va fi însoțit de documentele fiscale, precum și de instrucțiunile de plantare.

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat  - în momentul de față firma agreată este  URGENT-CARGUS CURIER - livrarea prezintă costuri suplimentare, care vor fi suportate de către client. Aici găsiți informații suplimentare despre firma de curierat https://www.urgent-curier.ro/

Costurile de livrare vor fi afișate după selecția produselor dorite, înainte de a finaliza comanda. Pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul va fi gratuit.

Totodată, se acordă transport gratuit în Cluj – Napoca și pe o rază de 20 km în împrejurimi .

Totodată, obligația de plată a cheltuielilor de transport cade în sarcina cumpărătorului, în situația în care adresa menționată de către cumpărător ca destinație a comenzii este greșită sau dacă se face dovada că a fost avizat de către compania de transport să ridice/primească coletul și nu a făcut acest lucru.

Coletul va fi pregătit după confirmarea comenzii, urmând a fi preluat de firma de curierat. Din acest moment, timpul de livrare estimat este de 24-48 ore. Excepție fac perioadele foarte aglomerate ale anului: Sărbători legale, evenimente de genul "Black Friday"  datorită volumului mare de comenzi. Totodată fac excepție comenzile cu cantități mari de material dendro-floricol sau accesorii sau produsele afișate în site cu butonul “la comandă”.

Livrările se fac de luni până vineri. Există și posibilitatea de livrare sâmbăta, la cererea clientului.

Aveți posibilitatea să verificați starea coletului dumneavoastră pe site-ul firmei de curierat https://www.urgent-curier.ro/

Vă punem la dispoziție trei variante prin care puteți achita comanda dumneavoastră:

Ramburs - la curier, în momentul în care primiți coletul.

În acest caz, clientul va avea dreptul să deschidă coletul după semnarea documentului de transport și efectuarea plății. -in discutie cu curierul.

      b. Transfer bancar – în acest caz clientul va intra în posesia comenzii după confirmarea plății.

      c. Plata cu cardul - în acest caz clientul va intra în posesia comenzii după confirmarea plății.

Politica de retur

Cu respectarea prevederilor art. 16 lit. d) ale OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, întrucat produsele ce pot fi achiziționate de pe acest site sunt “produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid”, acestea NU se returnează.

PUBLICITATE

Newsletterele Eco Garden Center sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Eco Garden Center. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

În momentul în care, clientul își crează un cont pe site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere, prin bifarea opțiunii.

Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la abonarea la newsletter în orice moment, prin contactarea Eco Garden Center în acest sens sau prin accesarea link-ului de dezabonare afișsat în mesajele comerciale primate de la vânzător.

CONFIDENȚIALITATE

Eco Garden Center va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați.

Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi facută de client cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.  Eco Garden Center  nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Prin înscrierea în baza de date a Eco Garden Center, clientul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai Eco Garden Center: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii în vederea îndeplinirii obiectului contractului încheiat între cumpărător și vânzător, precum și de agenții de stat, guvernamentale, atunci când legislația specifică prevede acest lucru; cât și de alte companii cu care Eco Garden Center poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor, etc.

PUBLICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Eco garden Center are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client.

Scopul colectării datelor este:

– informarea clienților/cumpărătorilor privind situația contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la produsele achiziționate.

– trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul clientului/cumpărătorului.

Prin citirea termenilor și condițiilor ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

RĂSPUNDERE

Prin crearea si utilizarea contului, clientul / utilizatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării contului, si, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul contului său.

Prin crearea contului și/sau utilizarea conținutului și/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul  acceptă în mod expres și fără echivoc termenii și condițiile site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul site-ului, existentă la data creării contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării comenzii.

Ulterior creării contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale termenilor și condițiilor site-ului.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părțlor și care nu poate fi evitat.

pantofi louboutin, pantofi valentino, pantofi casadei, poseta prada, geanta prada, sneakers giuseppe zanotti, valentino rockstud, geanta gucci, poseta gucci, pantofi gucciecommerce, creare siteuri web, creare aplicatii mobile, softuri companie, promovare social media, promovare online, promovare companie, creare situri, creare siteuristomatologie satu mare, dentist satu mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala satu mareperuca, peruci, peruci germania, peruci femei, peruci dama, peruci sintetice, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci satu marerepatriere decedati, repatriere pret, transport funerar, transport funerar international, servicii funerare, servicii funerare internationale, servicii funerare cluj, transport funerar cluj, coroane clujpiatra naturala, rocas, granit, piatra, travertin, marmura, andezit, mr. stone, piatra vistea, placare piatra, pardoseli piatra, trepte piatradepozit haine second hand, haine second hand, haine second hand, haine second hand en gross, haine second hand onlineimplanturi dentare baia mare, implanturi dentare satu mare, implanturi dinti satu mare, implanturi dentarestomatologie baia mare, dentist baia mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala baia marecase targu mures, apartamente targu mures, imobiliare targu mures, garsionere targu mures, locuinte targu mures, prima casa targu murespetreceri copii, loc de petreceri copii, petreceri adolescenti, petreceri companii, petrecere tematica, evenimente private, petreceri adultiwedding planning, organizare nunta, organizare evenimente, organizare botezuri, nunta cluj napoca, agentii evenimente, decor evenimente, firma evenimente
Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.

Necesare Preferinte Statistici Marketing
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
*_language https://garden-center.ro Cookie pentru retinerea preferintei limbii sesiune HTTP
PHPSESSID https://garden-center.ro Cookie pentru menținerea sesiunii de lucru sesiune HTTP
gdpr_* [x4] https://garden-center.ro Cookie pentru memorarea consimtamantului de acceptare a cookie-urilor pe acest site 1 an HTTP
Checkout https://garden-center.ro Retine informatii asupra produselor adaugate in cos 1 month HTTP
Login https://garden-center.ro Retine informatii criptate pentru a pastra utilizatorul autentificat dupa ce expira sesiunea 1 month HTTP
Declaratie cookie-uri actualizata in data de 24.05.2018