Proiecte

Arțarii și platanii, printre cei mai populari arbori, din Cluj

Arțarii și platanii sunt printre cei mai populari arbori, preferați de către municipalitatea clujeană în procesul de înverzire și modernizare a orașului.

Piața Lucian Blaga din municipiul Cluj-Napoca, de exemplu, este în proces de reabilitare. Aici va fi creată o piațetă cu terase ce ar urma să fie acoperite de coroana platanilor, pentru a aduce cât mai mult verde în zona de centru.

Arțari pe străzile adiacente

De asemenea, pe străzile Napoca, Republicii și Emil Isac au fost plantați arțari.

Administratorul Eco Garden Construct, Mircea Crăciun, a vorbit, la Via Cluj TV despre proiectul de modernizare a Pieței Lucian Blaga.

Potrivit administratorului Eco Garden Construct, la Cluj se lucrează mult cu platan, Arborele Lalea, soiuri noi de tei și de arțar.

Sisteme de irigații speciale

Toți arborii sunt irigați prin sisteme speciale montate la rădăcină pentru a reduce costurile de mentenanță și a le oferi condiții optime de adaptare.

Pentru a beneficia de sfatul specialiștilor în materie de amenajări exterioare și mentenanță, accesați site-urile: Eco Garden Construct și Garden Center sau ne puteți face o vizită pe Calea Turzii nr.287-289, Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *