Clientul va primi confirmarea comenzii plasate printr-o notificare electronică. Ulterior acesteia, unul dintre operatorii noștri va reveni telefonic pentru stabilirea detaliilor legate de costuri, timpul de livrare al comenzii, precum și condițiile de livrare și plată.

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar specificat pe site.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Vânzătorului îi revine obligația să livreze produsele în sistem de curierat, la adresa specificată de client.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Produsele comandate de dumneavoastră vor fi ușor de identificat prin intermediul etichetei aplicată pe fiecare produs în parte.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (culoare, aspect, elemente de décor, în funcție de sezon, etc).

În funcție de sezon, plantele vor avea un aspect diferit (spre exemplu, iarna arbuștii/arborii foioși  nu prezintă decor, aceștia având doar ramuri sau în luna martie plantele perene să nu prezinte nici un fel de decor, urmând ca în lunile următoare să se dezvolte conform standardului). În acest sens, avem rugămintea să verificați foarte atent detaliile produsului comandat.

Fiecare colet va fi însoțit de documentele fiscale, precum și de instrucțiunile de plantare.

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat  – în momentul de față firma agreată este  URGENT-CARGUS CURIER – livrarea prezintă costuri suplimentare, care vor fi suportate de către client. Aici găsiți informații suplimentare despre firma de curierat https://www.urgent-curier.ro/

Totodată, se acordă transport gratuit în Cluj – Napoca și pe o rază de 20 km în împrejurimi .

Totodată, obligația de plată a cheltuielilor de transport cade în sarcina cumpărătorului, în situația în care adresa menționată de către cumpărător ca destinație a comenzii este greșită sau dacă se face dovada că a fost avizat de către compania de transport să ridice/primească coletul și nu a făcut acest lucru.

Coletul va fi pregătit după confirmarea comenzii, urmând a fi preluat de firma de curierat. Din acest moment, timpul de livrare estimat este de 24-48 ore. Excepție fac perioadele foarte aglomerate ale anului: Sărbători legale, evenimente de genul “Black Friday”  datorită volumului mare de comenzi. Totodată fac excepție comenzile cu cantități mari de material dendro-floricol sau accesorii sau produsele afișate în site cu butonul “la comandă”.

Livrările se fac de luni până vineri. Există și posibilitatea de livrare sâmbăta, la cererea clientului.

Aveți posibilitatea să verificați starea coletului dumneavoastră pe site-ul firmei de curierat https://www.urgent-curier.ro/

Vă punem la dispoziție trei variante prin care puteți achita comanda dumneavoastră:

      a. Ramburs – la curier, în momentul în care primiți coletul.

În acest caz, clientul va avea dreptul să deschidă coletul după semnarea documentului de transport și efectuarea plății. -in discutie cu curierul.

      b. Transfer bancar – în acest caz clientul va intra în posesia comenzii după confirmarea plății.

      c. Plata cu cardul – în acest caz clientul va intra în posesia comenzii după confirmarea plății.