Proiecte

“Între Lacuri” – cel mai modern parc din Cluj

Cel mai modern parc din Cluj a fost amenjat de către Eco Garden Construct în zona “Între Lacuri”.

Parcul se intinde pe aproape un hectar. Este prevăzut cu mobilier modern, iluminat cu tehnologie LED, sistem automat de irigații și stație de încărcare pentru trotinetele electrice.

Cele mai moderne soluții tehnice

„Despre Parcul „Între Lacuri” s-a vorbit și se vorbește mult, în continuare, pentru că este un proiect de care și noi suntem mândri și cred că toată comunitatea clujeană se poate mândri cu el fiind un parc de generație nouă și, spre deosebire de alte parcuri construite în România, în momentul de față, din punct de vedere al dotărilor, din punct de vedere al soluțiilor tehnice, este cel mai modern parc sau unul dintre cele mai moderne făcute în ultimii doi ani, din cunoștințele pe care noi le avem, din domeniu”, a precizat administratorul Eco Garden Construct, Mircea Crăciun, în cadrul emisiunii România via Cluj, la Via Cluj TV.

Instalație de irigare automată

Instalația de irigare a zonei “Între Lacuri” este una automată, similară celei din Parcul Central, mai puțin sistemul de control cu acces de la distanță pentru că fiind un parc de dimensiune mai mică, nu necesită astfel de automatizare.

Eco Garden Construct a plantat aici 165 de arbori și 400 ml de gard viu, flori și arbuști.

Pentru a beneficia de sfatul specialiștilor în materie de amenajare și mentenanță a spațiului verde, accesați site-urile: Eco Garden Construct și Garden Center sau ne puteți face o vizită pe Calea Turzii nr.287-289, Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *