Produsele comercializate de Eco Garden Construct SRL, prin intermediul magazinului online garden-center.ro, sunt atent selecționate de la producători de renume certificați și autorizați. Am ales această variantă din dorința de a oferi clientului produsul corect și autentic.

Se acordă garanție pentru materialul dendro-floricol comandat pe durata transportului către beneficiar.

La solicitarea clientului putem oferi garanție de 12 luni la plante, cu condiția ca mentenanța să fie făcută de echipa Eco Garden Construct, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru achiziții de peste 4.500 lei, pe baza unui contract. Costurile mentenanței sunt suportate de către beneficiar.

Produsele comercializate beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atâta timp cât nu constituie produse de tip perisabil/flori/plante. Pentru produsele perisabile oferim o garantie de 7 zile pentru prospețimea florilor in cazul respectării regulilor de întreținere menționate pe eticheta produsului. Se va răspunde la solicitarea de garanție doar dacă produsul returnat este intact și însoțit de elementele doveditoare ale achiziției.