Gramineele rămân cele mai populare plante datorită foliajului și a inflorescențelor grațioase, a culorii tomnatice fantastice și a spectacolului de mișcare oferit de acestea în momentul adierii vântului. Ierburile ornamentale se adaptează ușor la diferitele condiții pedologice și rareori necesită atenție specială.

Afișez toate cele 14 rezultate

Show sidebar
Afișare produse/pagină 24

Stipa tenuissima

29.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă, ce poate atinge o înălțime de 60-90 cm . Are un foliaj subțire, verde, cu spice de 30 cm în vară.

Phalaris arundinacea “Picta”

35.00 lei

Iarbă ornamentală ce se dezvoltă în toate tipurile de sol, cu foliajul verde variegat cu alb, deseori cu tentă roz la baza frunzelor. Florile sunt grupate în panicule compacte, verzi sau verzi-cărămizii, ce decorează în perioada iunie-iulie. Potrivită pentru prevenirea eroziunii solului. Înălțimea la care planta poate ajunge este de 80-100 cm.

Pennisetum alopecuroides “Little Bunny”

49.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă cu frunze înguste, de culoare verde, care devin galbene-aurii toamna. Crește în înălțime 45 cm. Inflorescențele abundente albe decorează în perioada august-octombrie.

Pennisetum alopecuroides

39.00 lei99.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă cu frunze înguste, de culoare verde, care devin galbene-aurii toamna. Crește în înălțime 60-90 cm. Inflorescențele abundente decorează în perioada august-octombrie și pot fi folosite și pe post de flori tăiate.

Miscanthus sinensis „Ferner Osten” – Stuf chinezesc

99.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă, ce poate atinge o înălțime de până la 1,6 m. Frunzele sunt subțiri, de culoare verde măslinie, care în toamnă devin portocalii. Inflorescențele sunt mari, mahon, ulterior devin rozalii.

Miscanthus sinensis „Cabaret” – Stuf chinezesc

99.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă, ce poate atinge o înălțime de până la 2 m. Frunzele sunt late, de culoare verde strălucitor cu o linie albă în centru.

Miscanthus sinensis “Adagio” – Stuf chinezesc

95.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă cu frunze înguste, de culoare gri-verzui, cu o dungă centrală albă. Poate crește până la 1,2 m. Inflorescențe sub formă de spice maronii.

Cortaderia selloana “Ice Cool”– Iarbă de Pampas

109.00 lei

Varietate de iarbă ornamentală cu frunze lungi, verzi cu marginea albă. Inflorescențele albe-argintii decorează în perioada august-octombrie și se pretează pentru flori tăiate. Înălțimea la care planta poate ajunge este de 2 m si diametrul de 1,2 m.

Cortaderia selloana – Iarbă de Pampas

179.00 lei

Iarbă ornamentală cu frunze lungi, inițial erecte, apoi devin arcuite. Inflorescențele albe-argintii decorează în perioada august-octombrie și se pretează pentru flori tăiate. Înălțimea la care planta poate ajunge este de 2,5-3m.

Carex testacea

99.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă, ce crește sub formă rotundă . Poate atinge o înălțime de până la 40-50 cm și un diametru de 20-30 cm. Are un foliaj subțire, bronz-maroniu, ce iarna devine portocaliu strălucitor.

Carex morrowii “ Aurea Variegata”

39.00 lei

Iarbă ornamentală, foarte decorativă, ce poate atinge o înălțime de până la 50 cm și un diametru de 20-30 cm. Are un foliaj subțire, lung, variegat. Se pretează cu succes în componența bordurilor, diverse vase, grupuri de plante, ca acoperitor de sol, acoperișuri verzi, rocării

Bambusa nana – Bambus pitic

109.00 lei

Varietate de bambus pitic, care uneori poate atinge înălțimea de 1 m. Tulpinile sunt foarte subțiri, îmbrăcate în frunze de culoare verde-strălucitor. Se pretează cu succes pentru garduri de talie mică, borduri sau în diverse grupuri de plante sau vase de grădină.

Bambusa metake – Bambus

495.00 lei

Potrivit pentru garduri vii, pentru toate tipurile de gradini, plantare in ghivece, jgheaburi,terase,balcoane, plantare in grupuri, plantare singulara

Bambusa bissetii – Bambus

229.00 lei

Varietate de bambus de talie mare, originar din China ce poate crește până la 5-6 m. Prezintă numeroase tulpini subțiri, de culoare verde strălucitor. Frunzele sunt semipersistente, verzi intens, dense.